fbpx

Cake Smash

Voor een onvergetelijke eerste verjaardag!

Cake Smash Fotoshoot

Is je kindje (bijna) jarig en wil je dit op een speciale manier vieren? Boek dan een Cake Smash Fotoshoot! Bij een cake smash fotoshoot maken we spontane foto’s van je baby met een mooi taartje. Ze mogen de taart /Cup cake stukmaken en lekker met hun handjes opeten.

In principe begin ik eerst met foto’s maken zonder taart, zodat je ook gelijk wat mooie portretfoto’s van hem/haar hebt. Daarna krijgt jullie kindje de taart /Cup cake erbij en wordt de Cake Smash fotoshoot een klein feestje! 

Om de fotoshoot af te sluiten mag het kindje (t/m 1 jaar) in bad. Ook hier kan ik dan leuke foto’s van maken. Gebruik de foto’s als verjaardags uitnodiging of decoratie voor zijn/haar verjaardag!

Cake Smash den helder

Cake Smash bestaat uit 3 delen

De Cake Smash fotoshoot bestaat dus uit drie delen en is inclusief taartje inclusief de badsessie.

Deze fotoshoot duurt ongeveer 45 min-1 uur en kost 175,00 euro, inclusief prachtige taart, prachtig luxe album van 20*20 cm, 10 dikke vlakliggende bladzijdes en een linnen kaft en 5 hoge resolutie digitale bestanden (zonder logo!) die jullie zelf mogen kiezen uit een online galerij.

“Hoera 1 jaar collage” (zelfde avond nog in de mail als digitaal bestand – voor de uitnodigingen).

Overige digitale fotobestanden kunnen bijbesteld worden en de taart/Cup cake mogen jullie na afloop mee naar huis nemen. Vaak is er nog een heleboel over en ziet de taart er nog redelijk eetbaar uit!

Bij de cakesmash sessie zit standaard een Basis taart inbegrepen. Deze Basistaart is in diverse kleuren te bestellen.
Giant CupCake (meerprijs € 12,50) – in meerdere kleuren en varianten te bestellen.

Wil jij ook een Cake Smash?

Contactformulier

Newborn fotografie in Den Helder

Newborn fotografie in Den Helder

Sluisdijkstraat 120
1782 EK Den Helder

Telefoonnummer