fbpx

Praktische informatie

Voor al je mooie babyfoto’s, kun je bij mij terecht!

Voor de newborn shoot

Na het boeken van een newborn fotoshoot ontvang je van mij een informatiebrief met uitgebreide informatie over de newborn fotoshoot en waar je rekening mee moet houden. Het is aan te raden om al tijdens de zwangerschap ( in het tweede trimester) een newborn fotoshoot te boeken.

Zo weet je zeker dat er ruimte in mijn agenda is als jullie kindje is geboren. We maken een voorlopige afspraak op de uitgerekende datum. Na de geboorte bellen jullie mij om de definitieve afspraak te maken.

We kunnen dan een datum plannen binnen de eerste 14 dagen na de geboorte.

Tijdens de newborn shoot

 Bij Newborn Fotografie gaan we rustig te werk. De veiligheid en het ritme van de baby staat altijd voorop. Natuurlijk is er tussendoor genoeg ruimte om te knuffelen, troosten en om te voeden. Voor jullie als ouders en eventueel broertje(s) / zusje(s) staat er altijd wat te eten en te drinken klaar.

In de studio wordt het lekker warm, zodat jullie kleintje heerlijk warm en tevreden blijft. Kleed je daarom zelf niet te warm. Hebben jullie gekozen voor gezinsfoto’s, dan eindigen we daarmee. De eventuele broer(s) / zus(sen) kunnen dan eventueel opgehaald/afgezet  worden. Zo duurt het ook niet te lang voor hen. 

Rust is heel belangrijk tijdens een newborn sessie en dus is het niet toegestaan om met meer dan 2 personen de sessie bij te wonen.

 

Na de newborn shoot

Jullie ontvangen binnen 2 dagen na de Newbornshoot de factuur via de mail. Deze moet voldaan zijn, voordat jullie de foto’s ontvangen. Na betaling van de factuur ontvangen jullie binnen 2 weken de link naar jullie persoonlijke Gallerij. Hierin staat een selectie van de mooiste foto’s gemaakt tijdens de newbornshoot.

Contactformulier

Newborn fotografie in Den Helder

Newborn fotografie in Den Helder

Energieweg 12
1785 AD Den Helder

Telefoonnummer