fbpx

Fotostudio

Voor al je mooie babyfoto’s, kun je bij mij terecht!

Newborn fotoshoot in professionele studio

Ik zal me even kort aan jullie voorstellen. Ik ben Elena, een enthousiaste fotografe die van haar hobby haar vak heeft gemaakt. Ik heb me onder andere gespecialiseerd in newbornfotografie en met mijn jarenlange ervaring, weet ik als geen ander hoe ik de mooiste beelden van jouw kleintje kan verkrijgen. Ik bied mijn newbornfotografie in Den Helder aan, in mijn sfeervolle fotostudio.

Voor mij is het zeer belangrijk dat de fotoshoot met je newborn plaatsvindt in een fijne, vertrouwde omgeving. Als fotografe doe ik dan ook mijn best om deze sfeer voor jullie te creëren. Voel je vrij om aan te geven wat jouw wensen zijn en ik pas me daarop aan. Samen kiezen we dan ook de mooiste beelden die ik vervolgens voor jullie zal bewerken.

De newborn fotoshoot zal plaatsvinden in mijn mooie, lichte studio aan de Energieweg in Den Helder.

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de accessoires die ik aanbied. Daarmee geef je karakter aan je babyfoto’s en wordt er een gewenste sfeer gecreëerd.

Zo krijgen de foto’s van de fotoshoot met je newborn de ‘look and feel’ die precies bij jullie past!

Newbornfotografie is mijn passie! De basis van mijn foto’s is altijd gebaseerd op échte emoties. Ik zou mijn foto’s dan ook omschrijven als puur, spontaan en vol karakter. Als fotografe ben ik flexibel en schiet ik nét op de juiste momenten. Zo leg ik vaak echte geluksmomentjes vast, hoe klein of groot ook. Je zou ervoor kunnen kiezen om de newbornfotografie alleen te laten draaien om je baby, óf juist een newborn fotoshoot in Den Helder te boeken voor jullie als gezin, inclusief eventuele broertjes of zusjes.

Natuurlijk is een combinatie van beiden ook mogelijk! Tijdens het fotograferen probeer ik op speelse wijze alles vast te leggen. Ben jij op zoek naar newborn fotografie in Den Helder en spreekt mijn manier van fotograferen je aan? Wacht dan niet langer en boek je professionele en vertrouwde newborn fotoshoot op mijn website!  

Contactformulier

Newborn fotografie in Den Helder

Newborn fotografie in Den Helder

Energieweg 12
1785 AD Den Helder

Telefoonnummer