fbpx

Newborn fotografie
in Den Helder

Voor al je mooie babyfoto’s, kun je bij mij terecht!

Newbornfotografie

Als ouder ben je natuurlijk helemaal verliefd op je kindje en diens kleine handjes en voetjes, lach en zachte haartjes. Gelukkig kun je tegenwoordig alles van je kleintje laten vastleggen door middel van newbornfotografie. Want baby’s ontwikkelen zich razendsnel en voordat je het weet zijn ze niet meer zo klein. Als ouder wil je zo lang mogelijk kunnen genieten van de tijd dat je kindje klein is.

Daarom kiezen veel ouders ervoor om mooie beelden te laten vastleggen die kunnen dienen als herinnering voor later.

Newborn fotografie in Den Helder

Newbornfotografie in den Helder vol echte emoties

Ik bied newborn fotografie in Den Helder aan, waarmee we letterlijk even de tijd stilzetten en ik al deze herinneringen vastleg. Voor al je mooie babyfoto’s, kun je bij mij terecht! Deze maak ik voor je in een professionele newborn fotoshoot van jouw kindje! Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook zeker voor je kinderen wanneer ze later volwassen zijn. Voor alle vormen van newborn fotografie in Den Helder ben je bij mij dan ook aan het juiste adres!

Wat kost het laten maken van babyfoto’s in Den Helder?

Voor het laten maken van je babyfoto’s kun je kiezen uit twee verschillende pakketten. Hiervoor verwijs ik je graag naar mijn tarieven. Het voornaamste verschil tussen de pakketten, is de duur van de babyshoot en het aantal beelden dat je krijgt. Als je bij mij een babyshoot in Den Helder boekt, is het mogelijk om gebruik te maken van alle outfits en accessoires in mijn studio. Ben jij net zo enthousiast geworden als ik?

Boek dan snel jouw eigen babyshoot in mijn studio aan de Energieweg 12! Daar verwelkom ik je graag met je pasgeboren kleintje.

Contactformulier

Newborn fotografie in Den Helder

Newborn fotografie in Den Helder

Energieweg 12
1785 AD Den Helder

Telefoonnummer